Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
2 berichten.
Sara van L. schreef op 13 mei 2021 om 15:24:
Ineke heeft me met haar nucleus coaching heel goed geholpen de achterliggende betekenis van waar ik tegenaan loop te begrijpen en dit aan te pakken. Door haar geduldige en constructieve houding voelde ik me zodanig veilig en aangemoedigd dat ik het aandurfde m’n onzekerheden te verkennen. De affirmaties de we samen hebben gemaakt helpen me om elke dag deze onzekerheden aan te gaan en om te zetten. Ik merk dat ik me lichter voel en minder laat tegenhouden.
Sinds de sessies bij Ineke merk ik nog steeds dat ik er dagelijks profijt van heb. Ik zou dit dan ook echt iedereen aan willen raden.
Fleur ten Cate schreef op 8 oktober 2019 om 21:09:
Ik heb een aantal sessies gehad bij Ineke, voetreflex was nieuw voor mij de eerste keer was dus best spannend. De spanning nam snel af, Ineke voelt vertrouwd, vakbekwaam alsof je in een warm bad terecht komt. Ze neemt alle tijd voor je en er is echt oprecht 1 op 1 contact. Ik had niet het gevoel dat ik een klant was maar dat ik er mocht zijn en dat alles er mocht zijn. Wat ik fijn vind is dat zonder teveel woorden Ineke de juiste technieken toe weet te passen. Na een sessie merk ik gelijk verschil, ik zit beter in mijn lichaam emotioneel en fysiek. Ineke heeft mij geholpen om delen van mijn jeugdtrauma die zich hebben opgeslagen in mijn celgeheugen los te laten. Dankjewel Ineke, ik kijk er naar uit om weer bij je langs te komen. Hartelijke groet, Fleur