Nieuws

16 april 2018

Inmiddels ben ik gediplomeerd Oncoreflextherapeut. Oncoreflex wil zeggen “massage bij kanker”.  Het begeleiden van kankerpatienten door het proces van behandelingen heen. Zie tab “massage bij kanker”. Laat u verder informeren door mij te bellen of te mailen.

 

4 september 2017

Sinds maart dit jaar ben ik bezig met de opleiding Oncoreflex (massage bij kanker).

Waarom deze specialisatie?   Als oncoreflex therapeut wil ik  het proces wat mensen met de diagnose kanker doormaken graag integratief ondersteunen. Het is van belang dat iemand deze patiënten voorzichtig masseert, oplettend en gevoelig is en de “niet-pluis”  situaties kan herkennen.

Wat doet massage bij kanker?

 De diagnose kanker is zeer ingrijpend. De eerste emotionele reacties zijn vaak boosheid, angst, ontkenning, shock, wanhoop en vooral ook machteloosheid. De mogelijkheid van verlies van eigen leven komt wel heel dichtbij. Vervolgens ga je een traject in van behandelingen:  operaties, chemotherapie, hormoontherapie of/en bestralingen.

De massages van oncoreflex zijn bedoeld om patiënten met kanker tijdens de verschillende fasen van het proces waarmee ze te maken krijgen te ondersteunen, zodat kwaliteit van leven verhoogd wordt en men minder last heeft van de bijwerkingen van de behandelingen.

Bovendien helpt de massage het contact met en het vertrouwen in het lichaam te herstellen.

Kortom het ondersteunen van het herstelproces van zowel de fysieke, emotionele als de mentale balans.

15 november hoop ik deze opleiding af te ronden. Ik zal dan een apart hoofdstuk wijden aan dit onderwerp.

—————-

 

17 augustus 2017: geslaagde workshop voetreflex gegeven in Arnhem, georganiseerd door Vitale Verbindingen in sporthal Rijkerswoerd.

 

16 juni 2017:

Shanti Touch gaat verhuizen

Per 1 juli a.s. wordt het nieuwe, tijdelijke, adres:

Oude Kapelstraat 4, 7044 AW in Lengel.

Mijn mobiele nummer en mijn vaste (privé) nummer blijven hetzelfde. Voor een afspraak bel 06 1896 9420 of mail naar shantitouch.ineke@gmail.com

 

31 oktober 2016:  Aanbieding wellness rozenkwarts massage.

Wellness massage sámen met je vriendin of moeder/dochter?

Een heerlijke rozenolie/ rozenkwarts massage van  gezicht, decolleté en schouders aangevuld met een hand en voetreflex-ontspanningsmassage.

  • Ontvangst met een heerlijk kopje kruidenthee of koffie, terwijl u geniet van een rozenolie voetenbadje bij een knappend vuurtje van de houtkachel.
  • Gezichts/decolleté en nek/schoudermassage met rozenolie en rozenkwarts stenen.
  • Massage van armen en handen met rozenolie en rozenkwarts stenen.
  • Massage van onderbenen en voeten met rozenolie en rozenkwarts stenen.
  • We sluiten af met een heerlijk glas rozen/lemonwater.

Duur: 1 ½ uur       Normale prijs voor 1 ½ uur : 42,00 pp

nu de hele maand november én december  35,00 euro p.p.

Voor meer mogelijkheden zie: www.shantitouchwellness.nl

 


 

edelsteenmassage-roze-web-300x199   17 september 2016:  Rozenkwarts Rozenaroma therapie/                  reflextherapie

De roos heeft altijd al de aandacht van geneeskundigen getrokken. Naast haar schoonheid en haar aroma en haar teerheid heeft ook genezende eigenschappen. Rozenolie is bekend om zijn helende werking. Een reflexbehandeling in combinatie met de Rozenkwarts geeft een goede werking bij (liefdes)verdriet, angst, onzekerheid, depressies. Roos opent je hart net als de roos zelf als ze in volle bloei staat.

Ook voor de huid is roos verzachtend bij eczeem en een gevoelige huid.

Wil je een afspraak voor een rozenkwarts rozenaromatherapie? Bel of mail me even. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Kosten: 38,00 euro


   2016-05-28 10.11.25      30 mei 2016  natuurgeneeskundige dag

Wij hebben als natuurgeneeskundig therapeuten laten zien wat er in de omgeving van  Zeddam en ’s-Heerenberg  zoal mogelijk is om te helpen bij  emotionele en lichamelijke, soms vage, klachten of zelfs wat te doen aan preventie van je gezondheid.  Deze dag zal vaker worden georganiseerd.