Nieuws

Mijn praktijk gaat verhuizen per 1 juli 2024!

Het nieuwe adres zal zijn elke maandagmiddag: Korensingel 7 in ’s Heerenberg (bij Helma Koorenvaar) En op donderdagochtend: Gerrit Varwijkplein 25 in Zeddam (in Dorpshuis)

Behandeling wordt per 1 januari 2024 niet meer vergoed.

Per 1 januari 2024 moet mijn praktijk opnieuw worden beoordeeld door de beroepsvereniging. Dat gebeurt iedere 5 jaar. Maar ik heb besloten mijn lidmaatschap voor de beroepsvereniging niet meer opnieuw te verlengen. De behandelingen worden dan ook niet meer vergoed per 1 januari. Ik heb hiertoe besloten omdat ik door slijtage (artrose) van mijn duimen niet meer full-time behandelingen kan geven. Ik ga zeker nog verder met mijn fantastische beroep maar dan op kleine schaal.

Praktijk geopend!

De vakantie is voorbij en u kunt weer bellen, mailen of appen voor een afspraak.

Praktijk gesloten ivm vakantie!

Mijn praktijk is wegens vakantie gesloten van 6 juni tot 4 juli. Wilt u in deze periode een voetreflexbehandeling of heeft u behoefte aan coaching dan kunt u contact opnemen met mijn collega: Anja de Waal van Gewoon Leven nu, 06-31062999 https://gewoonlevennu.nl/voetreflex

10 mei 2021 Covid-19 Route naar herstel door voetreflexmassage

Herstellen van klachten Covid-19   Voor veel mensen gaat het herstel ervan moeizaam. Zware vermoeidheid, spierpijn, reuk- en smaakverlies, concentratieproblemen etc. trekken een zware wissel op het dagelijks leven. In mijn praktijk gebruik ik een speciaal Covid-19 protocol waarbij de klachten worden bekeken vanuit de invalshoeken van zowel de reguliere geneeskunde als van de natuurgeneeskunde. Door massage en begeleiding (o.a. door mee te geven wat je óók zelf kunt doen) wordt het versterken van de energie en het hervinden van de vitaliteit en gezondheid een route naar herstel. Wil je een afspraak maken? Bel dan 06 18969420. Krijg je een voicemail omdat ik aan het werk ben in mijn praktijk, laat dan een bericht achter. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.  

23 februari 2021. Goed Nieuws!

Op 3 maart a.s. mag mijn praktijk weer volledig open! Cliënten die ik vóór de lock down heb moeten afbellen zal ik allemaal morgen benaderen. Ofwel via de telefoon ofwel via mail. Voor mensen die nog geen afspraak hadden staan voor VoetreflexPlus, Oncoreflex of Nucleus Coaching, maar wel graag zouden willen: schroom niet maar bel mij morgen 06 18969420.  

3 feruari 2021

Lock down voor mijn praktijk is verlengd tot 2 maart. Helaas mag ik nog steeds geen voetreflexbehandelingen geven. Maar ik blijf natuurlijk wel beschikbaar voor Nucleus Coaching. Maak gerust een afspraak 06 18969420.  

15 december 2020

Helaas is mijn praktijk opnieuw gesloten ivm de nieuwe lock down. Voor mensen die gaan voor Nucleus Coaching ben ik wel geopend. Je kunt daarvoor een afspraak maken.

Praktijk weer geopend vanaf 11 mei a.s. (2020)

A.s. maandag zal mijn praktijk weer geopend zijn. Wel onder strikte voorwaarden van het RIVM en mijn beroepsvereniging. D.w.z. de 1,5 meter afstand bij binnenkomst. Handen wassen. Geen handen schudden. Bij ziekte thuis blijven. Verder verandert er niets. Ik ga weer aan de slag om mijn clienten te helpen.    

1 April 2020 Verlengde maatregelen coronavirus

De maatregelen van de regering om het coronavirus te beheersen zijn inmiddels verlengd. Dat betekent dat mijn praktijk gesloten blijft tot in ieder geval 28 april omdat ik behoor tot de zogenaamde “contactberoepen”. Ik hou u op de hoogte zodra de praktijk weer open gaat.

17 maart 2020 Update Coronavirus

Iedereen is in de ban van het coronavirus. Vele afspraken worden gecanceld. Mijn beroepsvereniging geeft mij, na overleg met het RIVM, het volgende advies. Ik hoef niet te sluiten maar mag het per client bekijken. Of in ieder geval met de client overleggen. In principe moet ik 1 1/2 mtr afstand houden van mijn client. Dat is natuurlijk lastig als ik moet masseren. Maar omdat masseren van de voeten toch wat afstand schept zou het geen probleem hoeven zijn.

Wel moet ik mij houden aan de volgende richtlijnen:
Ik moet mensen die ook maar enigszins verkouden/grieperig/snotterig zijn weigeren in mijn praktijk.
De praktijk moet ik na ieder client sowieso ontsmetten.
In goed overleg met de client kan de afspraak dus gewoon door gaan.

Je kunt mij dus altijd bellen mocht je toch een afspraak willen of met de vraag of de afspraak wel doorgang moet vinden. Schroom niet, maar bel.

06 18969420.

Hartelijke groet, Ineke

Wereldreflexologieweek

WERELDVOETREFLEXOLOGIEWEEK DIT JAAR IN MONTFERLAND Van 23 tot 29 september (2019) is het wereldreflexologie week. Wereldwijd bieden voetreflexologen gratis behandelingen aan om mensen te laten kennismaken met voetreflexologie.

Lengel in de gemeente Montferland is inmiddels twee gediplomeerde voetreflexologen rijk; Ineke van Halteren van praktijk Shanti Touch en Anja De Waal van praktijk Gewoon Leven Nu. Beiden hebben de krachten gebundeld en doen mee aan de Wereld Reflexologieweek. Een voetreflexologie behandeling kan baat hebben bij een diversiteit van ervaren klachten.

Ineke heeft zich binnen de voetreflexologie  gespecialiseerd in oncologie. Anja heeft zich naast de voetreflexologie gespecialiseerd in leefstijlcoaching en psychosociale therapie.

Wilt u ervaren wat voetreflex voor u kan betekenen, geef u dan op voor een gratis kennismakingsbehandeling.

Shanti touch  Aanmelden via: shantitouch.ineke@gmail.com

Gewoon Leven Nu  Aanmelden via: info@gewoonlevennu.nl

5 augustus 2019 Lancering nieuwe website

Vanaf vandaag de nieuwe website van Shanti Touch gelanceerd, gemaakt door Julius Thomassen. Een website dat goed weergeeft waarmee ik iemand kan helpen. Super gedaan Julius!