Herstellen van klachten na corona!

Voor veel mensen gaat het herstel ervan moeizaam. Zware vermoeidheid, spierpijn, reuk- en smaakverlies, concentratieproblemen etc. trekken een zware wissel op het dagelijks leven

Inmiddels weten we dat na het doormaken van een Covid-19 infectie sommige patiënten nog tot maanden er na klachten kunnen hebben. Opmerkelijk is dat de ernst van de ziekte in de acute fase niets zegt over de gevolgen op langere termijn. Waar sommigen die erg ziek zijn geweest bijna geen klachten meer ervaren, zijn er er ook patiënten met milde verschijnselen in de acute fase die juist langere tijd last houden van restklachten.

In mijn praktijk gebruik ik een speciaal Covid-19 protocol waarbij klachten vanuit de invalshoeken van zowel de reguliere geneeskunde als van de natuurgeneeskunde worden bekeken.

De massage en begeleiding (o.a. door mee te geven wat je óók zelf kunt doen) zijn gericht op het versterken van de energie en het hervinden van de vitaliteit en gezondheid, een route naar herstel.  

Behandelingen:
Vermoeidheid en slaperigheid.
Zwaartegevoel in het hele lichaam.
Spiervermoeidheid, zelfs na lichte inspanning.
Slechte concentratie en kortetermijngeheugen.
Reukverlies of weinig smaak/slechte eetlust

Acupressuurpunten die jezelf kunt toepassen vind je in dit filmpje
uitgelegd door Els Mathijssen van Piramide aan de Waal.
 https://www.youtube.com/watch?v=Kr5jVpN3Z_U

Ook Yoga speciaal voor herstel na corona kan jou een enorme boost geven. Je kunt je aanmelden bij mijn collega Anja de Waal: https://gewoonlevennu.nl/yoga
Wil je graag gebruikmaken van de yoga en je noemt daarbij mijn naam
krijg je 10% korting.
Tarieven
1e consult (met kleine intake)
aanvullende consulten zijn afhankelijk van wat je lichaam aan kan.

aanvullend consult (ruim 45 minuten)

aanvullend consult (ruim 30 minuten)

€ 57,00


€ 47,00

€ 37,00