Nucleus Coaching

Iedereen maakt wel iets mee in zijn leven dat zorgt voor belemmeringen in het dagelijks leven. Dit hoor ik regelmatig in mijn praktijk. Men hoopt vaak door een voetreflexmassage het e.e.a. te kunnen veranderen, rustiger te worden of angst los te laten. Ja, zeg ik volmondig, dat kan. Dat zal zeker werken maar……. is vaak tijdelijk. De onderliggende oorzaak wordt dan niet aangepakt!

De Nucleus Coaching is een methode die pijn/angst kort aanraakt maar meteen verzacht en verandert in de sessie. Door je gevoelsherinnering te veranderen, verandert jouw gedachten, gevoel en gedrag vanzelf mee. Onderliggende belemmeringen worden opgeruimd.

Hoe ga ik te werk: Na het bestuderen van een aan jou toegestuurde en ingevulde vragenlijst, maken we als eerst een paar doelstellingen.
Vervolgens stel ik aan jou vragen tijdens een sessie om even jouw angst of pijn aan te raken. We zoeken naar de kern van het ongewenst gevoel in jouw geheugen. Om die vervolgens in positieve zin te veranderen.

Nucleus Coaching helpt bij:

Wil je nu eindelijk eens van die belemmering af? Maak meteen een afspraak. Vul het contactformulier in of bel mij: 06 18969420.

Tarieven
Een eerste consult is 98,00 euro.  Hoelang een sessie duurt is afhankelijk van het onderliggend probleem. Maar meestal duurt een eerste sessie 1 ½ tot 2 uur. Een vervolg consult is 80,00 euro.
Vaak combineer ik deze sessies met een ontspannende voetreflexmassage.

Mits aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van bovenstaand bedrag vergoed door uw zorgverzekeraar.